2010/03/05

MITXELINAK BAI, BAINA IZARRAK? EZ DAKIT

IRAKURMENA:
Pozoitzen ari al gara? Jarraian pertsona biren iritzia daukazue (IVAPeko aldizkariko 32.zbk.), bat aukeratu:
Karlos Argiñano (Sukaldaria)
Gaia prestatzeko:
Zer dio idazleak?
Zein ideia nabarmenduko zenuke? Zergatik?
Eman zure iritzia:
Zer diozu gaiaz?
Administrazioak nahiko egiten du?
Asier Albizu (Eusko Jaurlaritzako Elikagai Politikarako zuzendaria)
Gaia prestatzeko:
Zer dio idazleak?
Zein ideia nabarmenduko zenuke? Zergatik?
Eman zure iritzia:
Zer diozu gaiaz?
Zer egin ahal dute kontsumitzaileek?


HIZKA-MIZKA: OHIKO SUKALDARITZA vs SUKALDARITZA BERRIA

  • Ohiko sukaldaritzan badakizu zer ari zaren jaten.
  • Produktu naturalak erabiltzen dira.
  • Sukaldaritza berrian asko ordaindu eta gutxi jan.
  • Hemen janaria da garrantzitsuena eta ez sukaldaria.

  • Ez duzu betikoa jaten, gauza desberdinak dasta ditzakezu.
  • Produktuek kalitatea bermatzeko kontrol zorrotzak pasatzen dituzte.
  • Ohiko sukaldaritza betikoa da, aspergarria, beraz.
  • Jatetxe hauetan janaria baino gauza gehiago daude.

iruzkinik ez: