IRAKURMENA:
Pozoitzen ari al gara? Jarraian pertsona biren iritzia daukazue (IVAPeko aldizkariko 32.zbk.), bat aukeratu:
Karlos Argiñano (Sukaldaria)
Gaia prestatzeko:
Gaia prestatzeko:
Zer dio idazleak?
Zein ideia nabarmenduko zenuke? Zergatik?
Eman zure iritzia:
Zer diozu gaiaz?
Administrazioak nahiko egiten du?
Asier Albizu (Eusko Jaurlaritzako Elikagai Politikarako zuzendaria)
Gaia prestatzeko:
Gaia prestatzeko:
Zer dio idazleak?
Zein ideia nabarmenduko zenuke? Zergatik?
Eman zure iritzia:
Zer diozu gaiaz?
Zer egin ahal dute kontsumitzaileek?
HIZKA-MIZKA: OHIKO SUKALDARITZA vs SUKALDARITZA BERRIA
- Ohiko sukaldaritzan badakizu zer ari zaren jaten.
- Produktu naturalak erabiltzen dira.
- Sukaldaritza berrian asko ordaindu eta gutxi jan.
- Hemen janaria da garrantzitsuena eta ez sukaldaria.
- Ez duzu betikoa jaten, gauza desberdinak dasta ditzakezu.
- Produktuek kalitatea bermatzeko kontrol zorrotzak pasatzen dituzte.
- Ohiko sukaldaritza betikoa da, aspergarria, beraz.
- Jatetxe hauetan janaria baino gauza gehiago daude.
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina